Over mij
Mijn naam is Annemieke van Niekerk – Beuvens en sinds 1993 ben ik werkzaam als fysiotherapeute.
Per 1 oktober 2012 ben ik mijn eigen, kleinschalige praktijk in de prachtige bosrijke omgeving van Altweerterheide begonnen. Hier pas ik mijn ervaring, die ik in de loop van de jaren heb opgebouwd, toe.
 

 

Door de kleinschalige omvang van de praktijk is er ruimte voor persoonlijke aandacht. Het grote voordeel is dat U altijd dezelfde behandelaar heeft. In principe ben ik een generalist. Ik houd graag een brede kijk op beweging en het bewegingsapparaat. Graag maak ik gebruik van verschillende behandelmethodieken. Zo kan ik iedere patiënt op maat behandelen.
 
Ik ben BIG geregistreerd, lid van het KNGF, ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie en lid van de Nederlandse vereniging voor Handtherapie. Ook ben ik aangesloten bij de  klachtenregeling van het KNGF.